Väder     Webcam
Åre Bike Weekend

Åre Bike Weekend

 

Passa på att besöka Åre och Åre Bike Park under några av de lugnare helgerna av cykelsäsongen. Detta är Åres sköna dagar där tempot är lite lugnare. Under Åre Bike Weekend har vi samlat erbjudanden som ger dig större cykelupplevelser.

Torsdag

Rookie Thursday: Vid hyra av cykel och utrustning ingår guidning. Guiden hjälper dig med teknikgrunderna och ger dig tips på passande leder för en roligare cykelupplevelse. Förbokas senast dagen innan.

Fredag

Extended Playtime: Åre Bike Park är öppen till 19.00.

Njut av kvällssolen och de ljumma sommarkvällarna.

Lördag

Extended Playtime X 2: Köp lördagens liftkort på fredag efter 15.00 så får du hela fredagskvällen på köpet. Mjukstarta på fredagen och njut av en hel cykellördag. Afterbike: Efter en skön dag på fjället är det dags att rulla ner till Åre by. Uteserveringarna bjuder på skönt eftermiddagshäng och har du inte fått nog av cykling kan du köra dig klar på vår pumptrack på Åre Torg.

Söndag

Late Check Out: Behåll rummet och få en hel cykelsöndag. Med sen utcheckning kan du utnyttja dagen till cykling, duscha av leran och checka ut när det är dags att åka hemåt. Gäller boende på Holiday Club och på Skistars boende